Σχολικό βιβλίο Γ' Λυκείου Γενικής Παιδείας

Η βάση της τεχνολογίας είναι σήμερα, σε μεγάλο βαθμό, επιστημονική. Η ανάγκη να τονιστούν οι βασικές επιστημονικές αρχές, αντί των ειδικών εφαρμογών, οδηγεί στη διδασκαλία σύγχρονων γνώσεων ώστε να εξοικειωθεί ο μαθητής με την ατμόσφαιρα της αλλαγής που συμβαίνει με ραγδαίο ρυθμό γύρω του.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Αναλυτική παρουσίαση της ύλης

Μια αναλυτική παρουσιάση της ύλης ανά κεφάλαιο όπως έχει δοθεί από το υπουργείο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

Σύντομη περιγραφή της ύλης

Ακολουθεί μια μικρή περιγραφή της ύλης του μαθήματος ώστε να καταλάβει ο μαθητής με τι ασχολείται η Φυσική Γενικής Παιδείας της Γ' Λυκείου.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

Η ύλη του μαθήματος 2012-2013

Η ύλη του μαθήματος της Φυσικής Γ' Λυκείου Γενικής Παιδείας. 

Η ΥΛΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Γ' ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 2012-2012

Στόχοι από τη διδασκαλία της Φυσικής στο Λύκειο

Στην ιστοσελίδα του υπουργείου αναφέρονται οι στόχοι που πρέπει να μπαίνουν για τη διδασκαλία της Φυσικής στο Λύκειο.

ΣΤΟΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ

Περί πνευματικών δικαιωμάτων

Το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας δεν αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του διαχειριστή της. Πως θα μπορούσε άλλωστε μια ιστοσελίδα με περιεχόμενο Φυσικής να αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία κάποιου αν αυτός δεν είναι ο Newton, ο Maxwell, ο Tesla ή κάποια από τις υπόλοιπες μεγάλες μορφές της επιστήμης. Είναι αυτονόητο επομένως πως οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να κάνει χρήση του περιεχομένου της σελίδας με οποιαδήποτε μορφή θεωρεί σωστή.

Με βάση το παραπάνω σκεπτικό στην ιστοσελίδα θα βρείτε και υλικό που έχει αλιευθεί από διάφορες άλλες ιστοσελίδες ελληνικές ή ξένες. Σε κάθε περίπτωση αναφέρεται η πηγή από την οποία βρέθηκε το υλικό χωρίς φυσικά να μπορεί να είναι γνωστό αν αυτό αναδημοσιεύτηκε από κάπου αλλού.

Επίσης είναι σημαντικό να τονιστεί ότι ο διαχειριστής αυτής της ιστοσελίδας φέρει ευθύνη μόνο για το συγκεκριμένο υλικό που αναρτάται από άλλες ιστοσελίδες και όχι για το σύνολο του περιεχομένου αυτών.

Αν κάποιος θίγεται με οποιονδήποτε τρόπο από οτιδήποτε είναι αναρτημένο σε αυτήν την ιστοσελίδα μπορεί να επικοινωνήσει με τον διαχειριστή της και να ζητήσει να αφαιρεθεί το επίμαχο κομμάτι.

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.